Hevospiha Heppu

 * Autoja EI saa ajaa pihalle, ei edes odottamaan hetkeksi, talli ei korvaa jos vahinko sattuu! Autot parkkipaikalle niille kuuluvalle alueelle! 

* Tallille ei saa tuoda koiria pihalle ilman lupaa tai päästää irti hihnasta, tallilla kissoja ja osa hevosista ei siedä koiria.

* Jos sinulla on tunti varattuna niin pääset talliin sisälle isosta valkoisesta päätyovesta tallin päädystä.

*Meillä ei voi maksaa kortilla, ainoastaan käteinen/tilisiirto.

*Pakkasraja talvella noin -20°C, tallilta ilmoitetaan aina jos tunteja ei ole pakkasen vuoksi. Jos tunti perutaan pakkasen vuoksi peruutus aikojen sisällä asiakkaan puolesta, maksut menevät normaalisti.

*Sateenvarjon kanssa ei saa seistä kentän lähistöllä tai laidalla.

*Tuntilista löytyy taululta satulahuoneesta, jos taulussa ei lue hevosta/tuntia niin kerromme sinulle  kenellä ratsastat.

*Autot sammutettava parkkipaikalla jos viereisellä kentällä tunti, tyhjäkäynti tai musiikin kovalla pito kielletty!

* Hevosia ei saa ruokkia ilman lupaa, kysy aina lupa ennen kuin annat hevoselle mitään, hevonen voi olla allerginen jollekkin. Myöskään hevosten härnääminen/kiusaaminen tallissa/tarhan laidalla on ehdottomasti kielletty.

*Tuntia varatessasi ilmoita viestissä taitosi/tasosi ja kokosi, myös mahdolliset pelot jos sellaisia löytyy.

 * Ratsastustunnin kesto on noin 60min (sisältyy hevosen kentälle/sisälle vienti, jalustimien laitto jne)

*Tallillamme hevosia ei laiteta karsinassa kiinni.

 * 10h kortit voimassa max 4-5kk, kysy tarkemmin Annalta. Halutessasi kortille voidaan antaa tarkka päivämäärä jolloin umpeutuu. Lahjakortit voimassa 6kk maksupäivästä.

*Tunnit tulee maksaa ennen tunnille tuloa tai paikan päällä käteisellä, kuvan maksetun tunnin/kortin kuitista voit laittaa viestillä Annalle, muistathan laittaa maksun viestiin ratsastajan nimen.

*Normaaleilla toppahousuilla voi ja pystyy ratsastamaan talvella, myös normaalit toppakengät sopivat ratsastukseen kovemmilla pakkasilla, kinttaat/lämpimät lapaset myös ok. Eniten sormet ja varpaat palelevat, huolehdithan hyvin kerrastoa päälle.