Hevospiha Heppu

2018 alkaen, jokainen tunti on peruttava  viimeistään edellispäivänä klo 17 mennessä, tunnin voi perua jo viikkoja ennen, mitä aiemmin sen parempi, tämä koskee myös talutuksia. Myöhässä peruutetuista tunneista laskutetaan 50% tunnin hinnasta tai asiakkaan halutessa kortista merkataan tunti käytetyksi jos asiakkaalla on ratsastuskortti.

 

Esimerkki 1

Sinulla on ratsastustunti Maanantaina klo 18, jos tunnin peruutus tulee su klo 17 jälkeen, asiakas saa viestin maksettavasta summasta jossa veloitetaan 50% tunnin hinnasta tai asiakkaan halutessa merkitään tunti käytetyksi.

Esimerkki 2 

Jos tunnin peruutus tulee alle 3h sisään tunnin alkamisajasta, laskutamme tunnista 100% hinnan, myös talutuksista.  Myös kokonaan peruuttamattomista tunneista laskutetaan 100% hinta. Jos ratsastajalla on ratsastuskortti, kortista merkitään tunti käytetyksi, halutessaan asiakas voi myös maksaa kortti tunnin hinnan. Alle 3h sisään tulleista peruutuksista merkitään automaattisesti tunti käytetyksi jos ratsastaja omistaa ratsastuskortin, emme lähetä erillistä ilmoitusta asiasta.

Esimerkki: sinulla on tunti ma klo 18, jos tunnin peruutus tulee klo 15 jälkeen samana päivänä, asiakas saa viestin maksettavasta summasta jossa veloitetaan 100% hinta tunnista (koskee irtotuntien maksuja) tai merkitään tunti käytetyksi kortista.

Sairastapaukset

Jos peruutus tulee klo 17 jälkeen edellispäivänä (kohta 1) niin peruutuksesta ei peritä maksua ollenkaan. Jos peruutus tulee alle 3h sisään tunnin alkamisajasta niin tunnista peritään normaalisti kohdan 2 mukaan maksu/merkitään tunti kortista käytetyksi.

Tapaturmissa (esim. murtunut jalka, käsi) tarvitaan lääkärin todistus, voi ns todistaa myöhemmin kun lääkärissä on käyty. Jos peruutus tulee alle 1h sisään tunnin alkamisesta eikä lääkärin todistusta ole myöhemmin näytettävissä, peritään tunnista täysi hinta.

Muistakaahan perua ajoissa tunnit, jollekkin toiselle se aika olisi voinut olla tärkeä, se helpottaa hevosjakojen tekoa ja tuntien suunnittelua! Saamme tunteja paremmin mahdutettua kun peruutukset tulevat ajoissa. Jos lapsesi ei halua tulla kovemmalla pakkasella ratsastamaan, niin ilmoita ajoissa asiasta, aiemmin kirjoitetut säännöt koskevat myös näitä peruutuksia.

 

Tallilla huikattu "en tule/ei tule tunnille" ei ole pätevä, vain Annalle kirjallisena laitetut peruutukset ovat päteviä (viestillä), jos tallilla on huikattu ettei tunnille tule eikä kirjallista viestiä ole laitettu, peritään tästä peruutussääntöjen mukaisesti maksu!

 

 Tallin kautta tulevista peruutuksista ei koskaan peritä maksua asiakkaalta.

 

KURSSEISTA;

Kurssi/kerho maksuja ei palauteta, kurssi/kerho kerta voidaan korvata jos asiasta on ilmoitettu ajoissa. Peruuttamattomia/myöhässä ilmoitettuja kertoja ei korvata.

Kurssilaisia/kerholaisia ei ole vakuutettu.